“Rot op” is de nieuwe single van Ri-Style !

Gepubliceerd mei 08, 2021
Enkele maanden geleden bracht zanger Richard Sprokkereef alias Ri-Style zijn allereerste single “Ander licht” uit. Een prachtig gedragen nummer dat goed werd ontvangen. Zo mooi en orkestraal als dat nummer was zo heerlijk swingend en aanstekelijk is deze opvolger.
“Rot op” vertelt het verhaal over het einde van een relatie en heeft een lekker geluid meegekregen waarbij je niet stil kunt zitten en wel mee móet zingen.
De sound doet wellicht een beetje denken aan de hits van Marco Borsato uit de 80’s. Niet zo vreemd want op dit
nummer is gitarist Arnold van Dongen te horen die ook op vele platen van Marco te horen is. Verder werkten aan deze single diverse andere topmuzikanten mee die ook tekende voor de muzikale invulling van oa Frank Boeijen en Stef Bos. Tekst en muziek zijn van Richard zelf en Ton Snijders (één van de mensen achter Liesbeth List). Door het aanstekelijke refrein heeft het nummer inmiddels “de-WHO-HOW-song” als subtitel meegekregen. Iedereen die het nummer hoort zal begrijpen waarom. Richard kan dan ook niet wachten om het nummer live met zijn muzikanten op de bühne te mogen brengen want de hoop is dat “Rot op” het goed zal doen op menig feest of festival. Een festival zit er voorlopig nog niet in en dus is “Rot op” van Ri-Style tot die tijd te beluisteren op alle streamingsdiensten en te zien op You-tube. “Rot op” is één van de nummers dat later op een album zal verschijnen waaraan op dit moment hard wordt gewerkt.

Meer informatie : www.ri-style.eu

Media