Nieuwe Single August van Engelen : Mama !

Gepubliceerd maart 04, 2021
August van Engelen 19 jaar en woonachtig in Deventer komt met het nummer “Mama” dat hij als kind na het overlijden van zijn moeder schreef. Het gaat over de vraag waarom ze zo vroeg moest gaan. Zijn gevoelens en dagelijkse gedachten zijn in het lied verwerkt.

August van Engelen heeft geen makkelijk leven gehad, hij heeft zijn vader helemaal niet gekend, en zijn moeder kwam in 2015 te overlijden aan kanker, waardoor August er praktisch op 14 jarige leeftijd alleen voor kwam te staan.. Speciaal ter ere van zijn moeder heeft August nu deze single “Mama” uitgebracht. Dit nummer wilde hij als kind al opnemen en zijn grote wens is nu uitgekomen: August heeft het nummer bij producer Roy Otters in Apeldoorn opgenomen en uitgebracht.
Het nummer “Mama” is een eerbetoon aan mijn moeder”, vertelt August van Engelen (19) openhartig Na het overlijden stond August alleen in het leven en raakte in een dip. “Ik was een mama’s kindje. Ik was altijd bij mijn moeder. Haar overlijden was voor mij heel heftig. Niets interesseerde mij meer.. Het zingen raakte daardoor op de achtergrond.
August van Engelen zingt sinds drie jaar professioneel,
maar als kind was hij echter altijd al veel met muziek bezig. Pas in 2018 begon ik weer naar muziek te luisteren, pakte het zingen weer op en begon ik met schrijven. Het gaat mij om wat ik in mijn muziek kwijt kan, wat ik mee heb gemaakt. In dit liedje “Mama” vind ik rust.

Meer informatie : www.zangeraugustvanengelen.nl

Media