Samantha Steenwijk brengt nieuwe single ‘Vlees en Bloed’ uit !

Gepubliceerd februari 18, 2021
Samantha Steenwijk heeft haar nieuwe single ‘Vlees en Bloed’ uitgebracht. De single is geschreven door Bart Voncken, Robert D. Fisher en Robert Bredeveld, geproduceerd door Jens Munnik en Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn) en gemasterd in de Abbey Road Studios. De afgelopen maanden heeft Samantha veel nagedacht over haar muzikale identiteit. ‘Vlees en Bloed’ is de eerste van een reeks singles die uitkomt in een nieuwe muzikale richting die zij inslaat.
Samantha Steenwijk: ‘Vlees en Bloed is de persoonlijkste single die ik ooit heb uitgebracht. Internetpesten is op dit moment een maatschappelijk probleem, wat steeds groter wordt. Het doet mij ontzettend veel op mijn vierendertigste als ik vervelende berichten op mijn social media kanalen lees, laat staan wat het met jonge kinderen doet. Ik vind dat daar veel meer aandacht voor moet komen. Uiteindelijk is iedereen van Vlees en Bloed’.

De single is uitgebracht bij Sony Music. In samenwerking met haar management heeft Samantha een exclusieve distributiedeal getekend met de platenmaatschappij.

Meer informatie : www.samanthasteenwijk.nl

Media