Elke dag om 12 en 18 uur op Team FM - Jan Smit - Jij Laat Mij Niet Slapen (nieuwe single)

Gepubliceerd augustus 20, 2016
Tipper van de week 34 - Jan Smit - Jij Laat Mij Niet Slapen nieuwe single. Jij Laat Mij Niet Slapen is vandaag als 5e single ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. Na het duet met Kim Lian is ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ een van singels die ter ere van het jubileumjaar op de 20e uitkomt.
Jij Laat Mij Niet Slapen is een liedje met een kwinkslag. Jij Laat Mij Niet Slapen is een vrolijk liedje en gaat over de liefde! De videoclip van de track ging gisteravond in première bij RTL Boulevard. De clip is net even anders dan de fans gewend zijn van Jan.
Na 3 weken met volle teugen van zijn vakantie te hebben genoten, is Jan weer volledig aan het werkt. Met de ElfstedenTour in het vooruitzicht én deze gloednieuwe single Jij Laat Mij Niet Slapen, staat er weer een heleboel moois te wachten de aankomende periode.

“Ik hoop dat jullie ook allemaal hebben kunnen genieten van een welverdiende vakantie waar dan ook… Ik ben in ieder geval weer helemaal opgeladen om de rest van het jaar volop te knallen! Tot slot ben ik uiteraard ontzettend benieuwd naar jullie reacties op mijn nieuwe single ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’! Tot snel!”

Bron: http://www.jansmit.com
Last modified on dinsdag, 13 september 2016 14:04