Elke dag om 12 en 18 uur op Team FM Wimmie Bouma - Dat Kan Jij Wel

Gepubliceerd juli 30, 2016

Tipper van de week 31. Wimmie Bouma brengt nieuwe single uit bij nieuwe platenmaatschappij. Wimmie Bouma is de eerste artiest die een single uitbrengt bij de splinternieuwe platenmaatschappij +31 Records. Het nummer ‘Dat kan jij wel’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Du schaffst das schon’ waarmee KLUBBB3 (Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff) zowel in Duitsland als Oostenrijk hoge ogen gooide. + 31 behartigt ook de boekingen en het management van Wimmie.

 Tijdens een optreden bij het muziekprogramma Toppers van Oranje kwam Wimmie in gesprek met Bert Schenau die hem vertelde dat hij samen met zijn partners een nieuwe platenmaatschappij ging oprichten. Wimmie was volgens Schenau de perfecte kandidaat om mee te starten. Vele gesprekken volgden en ondertussen is er een meerjarenplan tot in de puntjes uitgewerkt.

Samen met een mooi productieteam bestaande uit Ger Oerlemans (Oerlemans muziekproducties) Robert Gort ( Webdesign & Fotografie ) en William ten Kate (TV Oranjeclips) gaan we er voor.

Bert, die voor z’n werk als organisator veel in Oostenrijk verblijft zag het succes van KLUBB3 met de dag groeien. Hij is van mening dat er voor Wimmie een uitdaging in Nederland in het verschiet ligt.

De zanger uit Zwolle die in Nederland bekend werd van z’n megahit ‘De ring die jij draagt’ is zijn ontdekker Henri van Velzen erg dankbaar voor wat hij tot nu toe voor hem heeft betekend. ‘Henri heeft me heel ver gebracht, maar gaf te kennen dat hij vanwege z’n drukke werkzaamheden met z’n bruidsmodezaken in Zwolle, HVV- Entertainment en z’n eigen zangcarrière mij door tijdgebrek niet op het gewenste level kon brengen. Henri is een fantastische man die op de achtergrond bij m’n nieuwe uitdaging betrokken zal blijven. aldus Wimmie.

Officiële website  en  Facebook pagina

Last modified on dinsdag, 13 september 2016 14:07