Jeff & Raff – Bijna

Gepubliceerd juni 15, 2016
De nieuwe single "Bijna" van Jeff en Raff..

Jeffrey Schenk en Raffaëla Paton bundelen hun krachten en brengen als JEFF & RAFF de eerste single ‘BIJNA’ uit. Een lekker vrolijk en zomers nummer met veel ‘reggae’-invloeden.
Het creatieve team bestaat uit Jochem Fluitsma, Eric van Tijn en Mark van Tijn.

Jeffrey Schenk kennen wij natuurlijk van het allereerste seizoen van het SBS6 TV-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de finales wist te bereiken. Hij bracht diverse platen uit, gaf grote theaterconcerten, stond in de voorprogramma’s van Rene Froger in de Amsterdam Arena en treed al ruim 17 jaar op in ‘t land en is een veelgevraagd artiest.

Raffaëla Paton won in 2006 het populaire TV-programma ‘Idols’. Met het geweldige ‘Right here, right now’ bestormde ze de hitlijsten en stond wekenlang op de eerste plaats. Verder deed ze in 2013 mee met het het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, wat ze tevens ook won. Raffaëla is vanaf September 2016 te zien in de musical ‘Hair’ van Stage Entertainment.
Deze zomer geven JEFF & RAFF veel optredens en zijn ze overal in Nederland te zien en te horen. De plannen voor de toekomst liggen al klaar met nieuwe liedjes, theatershows en een album.Bron: http://www.jeffraff.com/