Rate this item
(1 Vote)

Tipper Van De Week : Miss Montreal : Door De Wind: Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

Gepubliceerd oktober 06, 2020
De tipper van deze week is Miss Montreal : Door De Wind: Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !
Nadat hij zo’n beetje elke aflevering verantwoordelijk was voor een tranendal bij de deelnemers van Beste Zangers stond Stef Bos vanavond zelf centraal in het populaire zangprogramma van AvroTros. Toen Miss Montreal zijn nummer Door de Wind vertolkte, was te zien hoe de doorgewinterde singer-songwriter die anderen altijd zo weet te raken nu zélf toch ook een beetje piepte en kraakte.

Vlak voor zangeres Miss Montreal (Sanne Hans) het podium beklom voor haar vertolking van Stef Bos’ Door de wind, vertelde de 36-jarige zangeres waarom ze juist voor dit liedje had gekozen. ,,Ik zag het hem eens live alleen op piano doen en toen brak ik, moest ik huilen. Als het me nu lukt hier mijn versie van te maken, blijf ik het voor altijd spelen”, beloofde ze.

Toen Miss Montreal de microfoon pakte, gaf Stef haar ter aanmoediging mee het liedje vooral ‘aan flarden te scheuren’. En dat deed ze. Met elke noot werden de ogen van Bos een beetje vochtiger. En niet alleen die van de 59-jarige zanger - de zangeres zelf wist ternauwernood de brok in haar keel weg te slikken om het liedje net zo sterk af te sluiten als ze het had ingezet. De ontlading was dan ook groot. Stef kwam superlatieven tekort. ,,Je hebt een paar sterren geplukt hoor”, complimenteerde hij haar nadat de twee elkaar innig hadden omhelst.

Kippenvel
Ook twitterende kijkers kwamen superlatieven tekort. ‘De strot van Sanne! Niet normaal joh! Zo krachtig en kippenvel all over!’ klonk het onder meer. ‘Miss Montreal, mijn hemel wat kan jij zingen’, reageerde iemand anders. ‘Wat was dit afschuwelijk mooi, briljant en gevoelig gezongen! Niet normaal meer!’ aldus weer een ander.

Meer informatie Miss Montreal : www.missmontreal.nl

Media