Rate this item
(1 Vote)

Nieuwe Single Leroy En Dewitten : Kijk De Kermis !

Gepubliceerd september 10, 2020
LeRoy en DeWitten bestaat uit LeRoy Aarts, zang, Dirkjan de Wit, gitaren, Jan de Wit, bijzang en gitaar. Zij maken nederlandstalige muziek in het popgenre. Kijk de Kermis is een nummer van het eerste album van Leroy en DeWitten. Het fysieke album is te koop via de webshop op www.leroyendewitten.nl. Het album wordt geleverd met een boekje met teksten en andere informatie.

Het liedje Kijk de Kermis is de nieuwe single en kun je net als het album streamen of downloaden van iTunes, Spotify, Deezer, Apple music, Hits.nl door Leroy en DeWitten in te typen. De facebook pagina is bereikbaar via www.facebook.com/leroyendewitten. Het youtube kanaal van LeRoy en Dewitten door www.youtube.com en dan Leroyendewitten in te typen. De website is: www.leroyendewitten.nl.

De tekst van Kijk de Kermis gaat over nostalgie van iemand, die vanuit de geborgenheid van een dorp naar de stad trekt. De jaarlijkse kermis speelt een belangrijke rol bij de jaarlijkse herontmoeting met dorpsgenoten.

Tegelijk met de release van de track Kijk de Kermis is ook de clip op Facebook en YouTube te vinden. De tekst en muziek is van Jan de Wit. Dirkjan speelt alle instrumenten en de productie is gedaan door Jan, Dirkjan en George Konings. Voor de video is Vincent Bodt van Go Steady verantwoordelijk. Grafische vormgeving is van Afra en Dirkjan de Wit. Evelyn van PA music doet de sociale media en promotie.

Meer informatie : www.leroyendewitten.nl

Media