Nieuwe Muziek

Kid Norkjen – Think about it

todayFebruary 22, 2023

Background
share close


Kid Norkjen heeft een nieuwe single ”Think about it”.

Meer informatie Kid Norkjen : Facebook Kid Norkjen

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Nieuwe Single Briana Dinsdale – Chasing Boys !

De Australische countryartiest Briana Dinsdale gaat 2023 in met een energie en een houding die haar leeftijd te boven gaat. Vers van het ondersteunen van Australische country-zwaargewichten The Wolfe Brothers in meerdere shows, is Briana nu klaar om haar nieuwste single 'Chasing Boys' uit te brengen. Deze vrolijke, brutale countrytrack is geïnspireerd op countryartiesten als Shania Twain, Miranda Lambert, Linda Ronstadt en The Eagles en breidt Dinsdale's muzikaliteit als Americana- […]

todayFebruary 22, 2023 3


0%