Nieuwe Muziek

Single Frans Bauer & Sieneke – Vaya Con Dios !

todayDecember 12, 2022 1

Background
share close

Single Frans Bauer & Sieneke – Vaya Con Dios !

Meer informatie Frans Bauer : www.fransbauer.nl

Meer informatie Sieneke : www.sieneke.com

 

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Ann-Biance maakt nieuwe feestplaat : Dat interesseert me geen fluit !

Een heerlijk feestnummer vol met humor, dubbelzinnigheid, verpakt in een heel commercieel feestjasje! De uit Moergestel afkomstige zangeres Ann-Biance (red. Anneke Timmermans) is in het dagelijks leven een drukke kapster. Toch staat ze als het maar even kan in de schijnwerpers met haar alter ego Ann-Biance. Als groot liefhebber van feesten en carnaval kriebelde het al een tijdje om een nieuwe feestplaat te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver Andre […]

todayDecember 12, 2022


0%