Nieuwe Muziek

Single Frank Van Damme – Alle zorgen voor morgen !

todayAugust 11, 2022

Background
share close

Schlagerzanger Frank Van Damme uit Erpe-Mere (B) brengt met “Alle Zorgen Voor Morgen” zijn allereerste single op de markt. Echter is Frank geen onbekende in de Vlaamse showbizz want al bijna 25 jaar treedt hij op tijdens allerhande events. Telkens ondersteund door een groot aantal fanatieke en trouwe fans en volgers. Via Eddy Van Wemmel van Kletterhof te Lebbeke kwam Frank in contact met componist en tekstschrijver Dennie Damaro. Dennie schreef met “Alle Zorgen Voor Morgen” het perfecte ambiancelied dat helemaal aansluit bij het repertoire van Frank. De bekende Nederlandse producer Manfred Jongenelis tekende voor de professionele productie.

Meer informatie Frank van Damme : Facebook Frank van Damme

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Single Ingmar Hut – Holiday met jou !

De goedlachse zanger Ingmar Hut uit Zuid-Drenthe heeft al verscheidene singles uit mogen brengen en bouwt gestaag aan zijn carrière. Het volkse heeft hem altijd weten te bekoren en hij heeft veel liefde naar het Nederlandse lied. Niet alleen als zanger, maar ook al geliefd radiomaker ondersteund hij het volkse zo goed als hij maar kan. Met deze splinternieuwe zomersingle “Holiday met jou” heeft hij samen met hitproducer Martin Sterken […]

todayJuly 26, 2022


0%