Nieuwe Muziek

Single Brian Voet – Alles Of Niets

todayAugust 11, 2022

Background
share close

Langzamerhand komt het droombeeld van Brian Voet uit. Hij wilt namelijk een graag geziene en succesvolle artiest worden. Met deze heerlijke, nieuwe single getiteld ‘Alles Of Niets’ geschreven door Jeffrey Heesen en Quincy Wilson, en vakkundig geproduceerd door Tom Peters, zal dat beeld hopelijk nog een stapje dichterbij komen. De Nederlandstalige zenders hebben al vaker te kennen gegeven dat ze Brian erg goed gezind zijn. Met zijn unieke en fijne stemgeluid zal hij ongetwijfeld weer hoge ogen gooien met zijn nieuwste single ‘Alles Of Niets’.

Meer informatie Brian Voet : www.brianvoet.nl

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Single Frank Hoek & Sjef van Creij – Trots Op Onze Boeren !

Gelegenheidsduo Frank Hoek en Sjef van Creij hebben de afgelopen drie jaar elke carnaval samen een carnavalsnummer opgenomen. Vorige week kwam Sjef op het idee om met een vrolijk lied onze boeren te steunen en nam contact op met Frank en Kees Tel. Beiden waren meteen enthousiast en daarom zat het drietal binnen enkele dagen al in de studio in Helmond. Samen kwamen zij tot het uiteindelijke resultaat. Ted van […]

todayAugust 11, 2022


0%