Nieuwe Muziek

Single Ingmar Hut – Holiday met jou !

todayJuly 26, 2022

Background
share close

De goedlachse zanger Ingmar Hut uit Zuid-Drenthe heeft al verscheidene singles uit mogen brengen en bouwt gestaag aan zijn carrière. Het volkse heeft hem altijd weten te bekoren en hij heeft veel liefde naar het Nederlandse lied.

Niet alleen als zanger, maar ook al geliefd radiomaker ondersteund hij het volkse zo goed als hij maar kan. Met deze splinternieuwe zomersingle “Holiday met jou” heeft hij samen met hitproducer Martin Sterken weer een heerlijke song neer weten te zetten. Zomers, vrolijk en dansbaar, zo zou je deze song kunnen omschrijven.

Volgens Ingmar zou dit wel eens z’n beste plaat tot nu toe kunnen zijn en hij kijkt er naar uit om in het land dit lied te brengen!

Meer informatie Ingmar Hut : www.ingmarhut.nl

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

De nieuwe single van Danilo Wattez : Aan Het Strand In Spanje !

Na afgelopen december vond Danilo het weer tijd voor een nieuwe single! Vorig jaar was het een heel dilemma met de lockdown om nou wel of niet dit liedje uit te brengen, en dat hebben we niet gedaan vanwege de corona crisis, maar nu is het tijd om de zomerse klanken naar buiten te brengen! Aldus Danilo. In 2018 zag zijn leven er nog totaal anders uit, in plaats van […]

todayJuly 19, 2022


0%