drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Fred Geurdes Jane

Additional Info

Dinsdagavond 18:00 tot 00:00
Locatie van de radiostudio: Hengelo
Muziek wat er gedraaid wordt: Abba, Frans Bauer, Brook Duo, Jannes. Jan Smit en vele anderen.

Hallo ik ben Fred Geurdes, en ben woonachtig in Hengelo.
Ik heb eigenlijk nooit illegaal in de fm gedraaid, maar heb wel eens voor een internet stream gedraaid.
Nu ik van Team FM heb gehoord en daarbij de mogelijkheid kreeg om ook mij als DJ aan te sluiten, heb ik die kans aangenomen.
Ik ga straks draaien op de regio Twente en wel op de Dinsdag avond.Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM is een landelijke legale piratenzender. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en lokaal nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen (Dialect) piratenmuziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij iemand met Piratenbloed of ben je een groot muziekliefhebber? En wil je…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..