drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Daniël Lubben

Additional Info

Woensdagavond 18:00 tot 00:00
Locatie van de radiostudio: Musselkanaal
Muziek wat er gedraaid wordt: De fourtak, De tijdbrekers, Leni en Ludwig, Polka’s, Duits, Engels, Instrumentaal en vele anderen.


 

Mijn naam is Daniël Lubben, 29 jaar en woonachtig in Musselkanaal.
Ik draai onder de naam groenwitter en lady.
Wij luisteren altijd naar Team Fm.

 

Zelf heb ik jaren gedraaid op de Fm Band maar door de hoge boetes ben ik daar mee gestopt.
Eerst heb ik nog een poosje via internet gedraaid maar dat was niet wat we gewend zijn zoals op FM.

 

Maar omdat we vaak naar Team Fm luisteren en hoorde dat ze Dj’s zochten dacht ik waarom niet ik meld me aan en van het 1 kwam het ander en nu mag ik iedere woensdagavond mijn platen Legaal draaien vanuit mijn eigen studio in Musselkanaal op de Regio Overijssel.

 

Dus luister allemaal naar mijn programma iedere woensdagavond van 18 uur tot 24 uur

 

Vriendelijke Groeten Daniel Lubben.

Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM is een landelijke legale piratenzender. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en lokaal nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen (Dialect) piratenmuziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij iemand met Piratenbloed of ben je een groot muziekliefhebber? En wil je…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..