drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Rene Kleine

Additional Info

Bij deze wil ik mij even voor stellen als Studio Zilverster vanuit Overdinkel.
Mijn echte naam is Rene Kleine en woon in Overdinkel. Ik Heb voor een aantal jaren terug gedraaid op de fm band samen met wat vrienden totdat we gepakt werden door het Agentschap Telecom en een boete kregen.
Vanaf die tijd hebben we niks meer gedaan op de fm band. Later hoorde ik iemand praten over Radio Moonlight hier heb ik een tijdje bij mogen draaien met veel plezier en later werd het Team FM, ik ben er een tijdje even tussenuit geweest maar heb mij nu weer aangemeld als dj bij Team FM.
Ik ga nu live vanuit Studio Zilverster platen draaien voor de luisteraars bij Team FM dit ga ik doen op de Donderdagavond van 18:00 uur tot 24:00 uur en als ik zelf niet kan dan neemt mijn zusje Desiree het over van mij.
Vanaf mijn radiostudio in Overdinkel presenteer ik met veel plezier mijn muziek programma voor de regio Twente.
Ik zou zeggen luister gezellig mee met de regio Twente op de donderdagavond van 18 uur tot 24 uur.

Vriendelijke groeten Studio Zilverster ( Dj Rene & Desiree ).


Donderdagavond 18:00 tot 24:00

Locatie van de radiostudio: Overdinkel
Muziek wat er gedraaid wordt: Jannes, Amigos, Flippers, Zangeres Zonder Naam, Heikrekels en het Radi Ensemble en nog vele andere.Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM is een landelijke legale piratenzender. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en lokaal nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen (Dialect) piratenmuziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij iemand met Piratenbloed of ben je een groot muziekliefhebber? En wil je…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..