drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Hyn Zwiep

Additional Info

Donderdagmiddag 12:00 tot 18:00
Locatie van de radiostudio: Geesbrug
Muziek wat er gedraaid wordt: Fourtak, Sunstreams, Pussycats, Kelly family

Hallo,

 

Ik luister elke zaterdag morgen naar Ferrie ik kom dan ook vaak bij hem op bezoek in zijn eigen thuisstudio.

In de jaren 80 was ik etherpiraat. Het lijkt mij fantastisch om ook legaal te kunnen draaien zonder dat ik de torenhoge boetes krijg en mijn apparatuur weer in beslag wordt genomen.

Muziek is mijn grote passie daarom lijkt het mij super leuk om lelke week te kunnen draaien.

 

Binnenkort ben ik elke donderdagmiddag van 12 t/m 18 uur te horen via de kabel in Hoogeveen. Kabel radio 104.7 MHz en digitaal via de tv (kanaal 921).

Veel luister plezier.

 

Met vriendelijke groeten,

Hyn uit Geesbrug

Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM is een landelijke legale piratenzender. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en lokaal nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen (Dialect) piratenmuziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij iemand met Piratenbloed of ben je een groot muziekliefhebber? En wil je…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..