drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Richard Foekema

Additional Info


Zaterdagmiddag 12:00 tot 18:00

Locatie van de radiostudio: Sneek
Muziek wat er gedraaid wordt: Piratenmuziek, nieuw Nederlandstalig, Engelstalig jaren 80 en 90

Ik ben Richard uit Sneek.
In het verleden ben ik lange tijd actief geweest als illegale zendpiraat onder de naam Radio vrij Nederland (R.V.N), latere tijd in samen werking met de Eeuwige Vlam.
Ik draaide vaak op de zondag of wanneer er maar tijd en zin was.
Helaas ben ik er later mee gestopt omdat mij de boetes te hoog werden, ik wilde daardoor niet in de problemen komen en draaide heel soms nog eens tot een paar jaar terug.
Ben er dan ook erg blij mee dat er nu een legale mogelijkheid bij TeamFm is voor mij !
Nu hoef ik mij daar gelukkig geen zorgen meer om te maken en kan op deze manier de hobby voortzetten.
Ik zou zeggen luister gezellig eens mee met de uitzending op zaterdagmiddag.Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM is een landelijke legale piratenzender. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en lokaal nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen (Dialect) piratenmuziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij iemand met Piratenbloed of ben je een groot muziekliefhebber? En wil je…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..