drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuw Programma Op de Stream Gelderland op Donderdag en Zaterdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur : Terug Met Henk !

Even voorstellen, Ik ben Henk uit Gelderland actief in radioland en als een vis in het water met de juiste sound en muziek, en interactie met jou als luisteraar.
Dit is die juiste drugs/verslaving van het RadioDJ te zijn de mensen vermaken met grote knipoog en glimlach met maken op de gezichten.

Hoe zie ik het beeld van radio en muziek hier zijn de meningen vaak nogal over verdeeld en terecht je kunt nooit het iedereen het naar het zin maken, daarom zoek ik
zelf altijd een passende flow in de muziek keuze.

Wat heb ik zoal gedaan vanaf het moment dat ik in contact kwam met muziek uit de zenden voor andere is begonnen op zonder met een platenspeler met een ingebouwde speaker en hier bij een sleutelhanger babyfoon op de FM radio te horen was en toen was ik 8 jaar, tja wat moet ik verder nog vertellen de rest in geschiedenis.

Verder werkzaam in telecom en broadcasting systemen beheren, ben een echte duizendpoot volgens mijn vrienden en familie.

Muziek voorkeur is jaren 80/90/00 pop muziek Engels en Nederpop heerlijk.

Wil je meer weten luister gewoon!
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren