drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Team FM vrienden ledendag in Familie Pretpark de Waarbeek - 8 juli 2017.

in Nieuws
Radio Team FM bestaat dit jaar 6 jaar en daarom organiseren wij speciaal voor onze vriendenleden, deejays, medewerkers, vrijwilligers en luisteraars een Meet en Greetin Familiepretpark de Waarbeek. Naast het bezoeken van het fantastische park, kunt u genieten van geweldigelive-optredens van diverse artiesten. Ook bestaat er de mogelijkheid om kenniste maken met de deejays en medewerkers van Team FM! Nu al zeker zijn van kaarten? Reserveer dan snel!Speciale korting.Voor Team FM vriendenleden en luisteraars is de toegangsprijs - 8 eurodit is inclusief toegang tot het pretpark.Radio Team FM live vanaf Pretpark de Waarbeek.Tot ziens op 8 juli 2017!Aanvang12.00 - 17.00 uur.LocatieFamilie Pretpark de Waarbeek Hengelo.Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis. Bestellen >

Nieuwe DJ Robin Entjes bij radio Team FM

in Nieuws
Vanaf nu mag iedereen het weten. Vanaf vandaag zijn wij iedere maandag te beluisteren via radio Team FM tussen 18.00 uur en 0.00 uur.

Nieuwe DJ - Fred Geurdes

in Nieuws
Hengelo - Fred Geurdes zend vanaf nu uit bij Team FM vanuit zijn eigen thuisstudio in Hengelo, Hij draait in de regio Twente op de dinsdagavond tussen 18:00 tot 00:00.

Nieuwe DJ: Jan Jansen vanuit eigen thuisstudio bij Team FM

in Nieuws
Zondagavond 18:00 tot 24:00Locatie van de radiostudio: CoevordenMuziek wat er gedraaid wordt: Fourtak, Sunstreams, Pussycats, Kelly family Ik ben Jan Jansen en ik woon in Coevorden.In 1981 tot 1998 draaide ik op de FM onder de naam Radio Dolfijn.Omdat de boetes te hoog werden ben ik er toen mee gestopt.Ik luister veel naar Team FM en het leek mij ook wel leuk om als dj bij Team FM te mogen draaien.Ik draai nu mee op de zondagavond van 18.00 tot 24.00 uur onder de naam studio Dolfijn.Groetjes Jan
Pagina 1 van 5

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..