Nieuwe single BLØF - Zoutlande elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM Featured

in Tipper
Eindelijk is het zover het hele album ‘AAN’ van BLØF is uit! BLØF met hun nieuwe nummer ‘Zoutelande’ is tipper van de week 21 op radio Team FM. 

Nieuwe single Jan Waringa - Kus Me elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

in Tipper
Tipper van de week 20. Jan Warringa geboren getogen en woonachtig in Zuid Oost Drenthe is een zanger die regelmatig

Nieuwe single Guus Meeuwis - Wat Zou Elvis Doen elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

in Tipper
Nieuwe single Guus Meeuwis - Wat Zou Elvis Doen elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FMTipper van de week 19. Guus Meeuwis - Wat Zou Elvis Doen.Het is al weer een paar weken geleden dat Guus een roadtrip maakte door Tennessee in Amerika. “De steden Nashville en Memphis zijn natuurlijk doordrenkt van muziek en om inspiratie op te doen voor mijn nieuwe album wilde ik dat eens van dichtbij ervaren.” aldus Guus Meeuwis. Dat Guus in Memphis ook Graceland bezocht ligt voor de hand, want Guus is een grote fan van het werk van Elvis Presley. De laatste dagen van de reis werden doorgebracht in een studio om nieuwe liedjes op te nemen waaronder het op Memphis geïnspireerde “Wat Zou Elvis Doen”, de nieuwe single van Guus Meeuwis.Op 12 mei verschijnt de nieuwe single van Guus met de titel “Wat Zou Elvis Doen”. “Het is een liedje over twijfels in het leven en de liefde. Dat je even niet meer weet wat je moet doen. En dat je op zoek bent naar een teken of advies of dat iemand tegen je zegt ‘jongen doe nou maar dit of dat’. En van wie dat dan moet komen…

Nieuwe single Andre Hazes - Steeds Weer elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

in Tipper
Tipper van de week 18 - De Nieuwe single van Andre Hazes (Jr) - Steeds Weer hoor je elke dag op radio Team FM
Pagina 1 van 13

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..