Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Paul Sterkenburg : Waarom !

Paul Sterkenburg, singer/songwriter uit Ede, weet met zijn stem en zijn gevoelige teksten iedereen in verroering te brengen! Paul Sterkenburg heeft het uiterlijk van een stoere, ruige kerel (al heeft hij zijn lange staart inmiddels afgeknipt), maar niets is minder waar. Onder dat ruige, getatoeëerde schild schuilt namelijk een hart van goud.
Paul Sterkenburg werd geboren op 22 oktober 1966, in het Juliana ziekenhuis te Ede. Muziek stond al op zeer jonge leeftijd hoog in zijn vaandel. Zijn ouders, Wout & Ditje, hadden een orgel aangeschaft, waarop Paul Sterkenburg zich heerlijk uit kon leven. Deze uitlaatklep is later uitgegroeid tot het zelf componeren, teksten schrijven en zingen.
In het verleden stond Paul stevig in rotatie met hits als “Niemand zoals jij”- “Gouden draad” en “Desiree”
Op dit moment heeft Paul Sterkenburg succes met “Nederland is ziek” en aan zijn discografie kan hij een single bijschrijven want vandaag verschenen “Waarom?” een nummer waarmee hij vele muzikale harten zal gaan veroveren Paul Sterkenburg verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek. Deze single is van heden ook beschikbaar als download via de streaming sites te beluisteren in de horeca via de muzieksystemen en je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiostation
Paul Sterkenburg is een echte doorzetter, ’n Nederpop Talent… ’n Talent die een vaste plaats in ons muziekwereldje verdient!!!

Bekijk hier de videoclip : Paul Sterkenburg - Waarom

Meer informatie : Facebook Paul Sterkenburg
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren