Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Franz Joostink : M’n Annemieke !

Eind mei van dit jaar verscheen de 4e single van Arnhemmer Franz Joostink. Het pakkende ‘Dat Is De Zomer’ op de bekende klanken van ‘Under The Boardwalk’ van The Drifters, is een zomers succes geworden voor Franz met volop airplay in het land. De bekende paplapel is ook van toepassing op deze volkszanger die opgroeide met de Nederlandse muziek. Met name de piratenmuziek valt hem dan ten deel als hij als jong menneke op de knie van opa aanschuift bij een radiopiraat. Als Franz later stiekem droomt van een carrière als artiest, krijgt hij zijn eigen drive-in show en wordt hij actief als radio Dj.

Vanaf 2016 komt zijn droom volledig uit als zijn debuutsingle ‘Jij Bent Mijn Leven’ in de winkelschappen terechtkomt. En voordat zijn meest recente zomersingle verscheen, leverde Franz ook nog de liedjes ‘De Laatste Keer’ en ‘Oooh Liefste’ af aan het circuit. “Zojuist m'n nieuwe single binnengekregen, dat wordt een knaller”, zo beloofde onlangs de Gelderse zanger die werkzaam is in de geveltechniek. En als de voortekenen niet bedriegen zou ‘M’n Annemieke’, opgenomen in The Boom! Music studio wel eens kunnen gaan verrassen. Deze knaller, welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade, is een brui-sende feestplaat die naar verwachting zijn weg zal gaan vinden richting zowel de liefhebbers als de radiozenders.

Bekijk hier de videoclip : Franz Joostink - M’n Annemieke

Meer informatie : www.franzjoostink.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren