Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Andréas uit Steenwijk komt met een heel bijzonder nummer “Mijn gebed”!

Zanger Andréas afkomstig uit Steenwijk en van middelbare leeftijd zoals hij zelf zegt, brengt het nummer “Mijn gebed” wat een boodschap is voor vele mensen die slecht nieuws hebben gehad inzake hun gezondheid. Hij heeft het nummer zelf geschreven nadat hij in directe omgeving ook te maken kreeg met levensbedreigende ziektes, en dat bij zowel jongere als oudere mensen.

Andréas kennen we van eerdere nummers als “Lieve schat”, “Noar huus toe goan” en vele anderen, maar “Mijn gebed” is zoals hij zelf omschrijft, iets anders. Je kunt het niet vergelijken met eerdere nummers die hij schreef. “Mijn gebed” is een heel emotioneel nummer. En helaas voor veel mensen de pijnlijke realiteit. Andréas hoopt dat deze mensen kracht putten uit zijn nieuwe nummer, zoals het hem pasgeleden kracht gaf toen hijzelf op de operatietafel lag voor de vierde keer binnen twee jaar. Andreas is gaan praten met producer Martin Sterken en samen zijn ze verantwoordelijk voor de muziek. Het nummer “Mijn gebed” vertelt het verhaal van de persoon die het bericht krijgt van de arts dat hij of zij niet lang meer te leven heeft, en de dagen zijn geteld. Natuurlijk is men nog niet klaar om deze mooie wereld te verlaten, en wil nog graag bij zijn geliefde blijven.. De boodschap is duidelijk, “Mijn gebed” zal met deze aangrijpende tekst bij vele mensen een traan brengen.

Het ontroerende nummer werd binnen een week na lancering op zijn Facebookpagina, meer dan tienduizend keer beluisterd.

Bekijk hier de videoclip : Andreas - Mijn Gebed

Meer informatie : Facebook Andreas
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren