Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Dave Korteweg presenteert nieuwe single ‘Als jij lacht’ !

Ruim een maand geleden kondigde platenlabel Rood-Hit-Blauw aan dat Dave Korteweg na een uitstapje terugkeert naar het label van Rood-Hit-Blauw. Twee jaar gelden begon de samenwerking en dat resulteerde in z’n debuutsingle ‘Ik laat jou nooit meer gaan’.

Vanwege het winnen van een talentenjacht, kreeg hij een single opname in een andere studio, met daarbij de release en promotie van deze single op een ander label.
'Deze single heeft helaas niet hetzelfde gebracht als mijn eerste single.
Ik kan niet anders zeggen, dat de manier van werken met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw heel anders is verlopen. Daarom ben ik ook blij met de hernieuwde samenwerking’, glundert Dave.

De nieuwe single is opgenomen in de studio van Jeroen Dirksen. Dave reageerde op een bericht van Jeroen, dat twee nummers op de planken had liggen, waar hij kandidaten voor zocht. Omdat ik op zoek was naar een nieuw liedje, stuurde ik hem een berichtje dat ik belangstelling had.
Nadat ik beide nummers had beluisterd, koos ik voor het vrolijke lied ‘Als jij lacht’. Het draait om een lachende vrouw waar je blij van wordt en het zonnetje laat schijnen.
De tekst is geschreven door Pascal de Vormer i.s.m. Jeroen Dirksen. De verhaallijn wordt uiteraard uitgebeeld in de door Robert Vegt geschoten clip. Een kameraad en zijn vriendin spelen de hoofrol in deze spontane clip’, verklapt de uit Arnhem afkomstige zanger.

Bekijk hier de videoclip : Dave Korteweg - Als Jij Lacht

Meer informatie : Facebook Dave Korteweg
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren