drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

William Burg - Lach en leef

William Burg’s nieuwste plaat heeft de titel ‘Lach en leef’ meegekregen. Dit prachtige lied, geschreven door Marco Meesters en opgenomen bij Jurgen Kuppens, is een lied waarop William laat horen dat hij zowel gevoelige kleine liedjes als gezellige feeststukken moeiteloos aankan. Beide muzikale scenario’s zijn namelijk verpakt in deze op en top meezinger.

Nieuwe plaat William Burg een knaller ?

William Burg’s nieuwste plaat heeft de titel ‘Lach en leef’ meegekregen. Dit prachtige lied, geschreven door Marco Meesters en opgenomen bij Jurgen Kuppens, is een lied waarop William laat horen dat hij zowel gevoelige kleine liedjes als gezellige feeststukken moeiteloos aankan. Beide muzikale scenario’s zijn namelijk verpakt in deze op en top meezinger. Middels ‘Lach en leef’ ‘een track die qua ritme en tekst in de lijn van succesvolle andere tracks ligt’ zal William weer een treetje op de succesladder klimmen !    

‘Ware liefde’, de voorlaatste single van William Burgh heeft de sympathieke Brabantse zanger veel bijval en aandacht van de media opgeleverd. Zijn carrière zit dus in een goeie flow! Dit bleek onlangs maar weer eens toen zijn fandag, 10 oktober jl. in Berlicum, hem opnieuw een bomvolle zaal opleverde. En dat was dus alweer de vijfde achtereenvolgende keer dat er voor dit evenement geen kaart meer te krijgen was. Hoewel het misschien anders lijkt brengt de in 1974 geboren Bosschenaar pas sinds een paar jaar singles en albums op de markt. Vanwege de successen en de relatief korte termijn dat William liedjes uitbrengt, kreeg hij het predicaat “Best bewaarde geheim van Brabant”! Lach en Leef is de opvolger van singles als  ‘Ik wil nu dansen’, ‘De mooiste vrouw’, ‘Jij kwam in mijn leven’, ‘Vrienden voor het leven’ en de Jeffrey Kuipers-cover ‘Ware liefde’ 

Alles over deze zanger is te vinden via http://williamburg.nl/

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren