drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Gerrit Denekamp - Ga Verder Met Je Leven !

Gerrit Denekamp krijgt meer vaste voet aan wal in de entertainment wereld als allround feestzanger. De uit Drenthe afkomstige zanger zorgt met zijn warme herkenbare stem voor het Amsterdamse geluid met een groot feestgehalte en ook dit keer komt hij met een lekkere single getiteld “Ga verder met je leven” Zijn voorlaatste feestnummer “Leef je leven” was een groot succes en Gerrit wilde graag een opvolger op dat nummer en daarom is “Ga verder met je leven” tot stand gekomen.

Gerrit heeft dit nummer 4 jaar geleden laten schrijven door Martin Sterken als ballad en liep enige tijd in gedachten om dit nummer op te gaan nemen in up tempo. Hij is de studio ingedoken bij Jeff Zwart en vervolgens kwam deze feestplaat die zijn weerga niet kent. Hij treed met grote regelmaat op in het hele land en heeft in menig feest café mogen staan waaronder in Amsterdam, vandaar ook zijn voorkeur voor deze sound. Gerrit Denekamp is druk bezig achter de schermen met nog meer muziek om zijn zangcarrière verder uit te gaan bouwen Hij loopt al een aantal jaren in de muziekwereld mee, zijn repertoire is erg breed; van Amsterdamse feestnummers tot Ballads en niet te vergeten de Engelstalige nummers behoren tot zijn repertoire. Dit houdt in dat hij op menig podia heeft gestaan. En een veelzijdig artiest is.

Maar nu komt deze Drentse zanger met deze lekkere nieuwe single “Ga verder met je leven”

Beluister hier het nummer : Gerrit Denekamp - Ga Verder Met Je Leven

Meer informatie : www.gerritdenekamp.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren