drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Voor José Sep wordt morgen alles anders!

Met “MORGEN” brengt José Sep inmiddels alweer haar tiende single uit! Bij het horen van de eerste tonen krijg je al meteen dat zomerse en blije gevoel. Je heupen beginnen vanzelf te bewegen, of je nu wilt of niet. Morgen is een nieuw liedje dat speciaal voor José is geschreven door haar vaste producer Manfred Jongenelis. “Deze oorwurm blijft gewoon in je hoofd zitten” lacht José.

De single is geheel autobiografisch en heerlijk positief zegt José. En zo ben ik ook op mijn man Stefan gevallen, die is het toppunt van positiviteit. Ook nu, in de situatie dat onze dochter voor een jaar naar Amerika is vertrokken om te studeren zorgt dit liedje ondanks het grote gemis voor een goed gevoel. “Morgen is het allemaal anders, morgen is niet zoals vandaag” zijn zinnen uit het nummer. Er zijn altijd mindere momenten in het leven maar uiteindelijk moet je er het beste van maken. De afsluitende zin ”ooooooo lalalalalalala” onderstreept dat!
Naast de tekst en muziek is producent Manfred Jongenelis ook verantwoordelijk voor de arrangementen en de accordeonpartijen, Martijn Fisscher verzorgt de gitaar, Martijn de Laat de live blazers en zoals gebruikelijk zorgen Jody Pijper, Wiesje Westerlaken, Sharona Jongenelis en Manfred Jongenelis voor het koorwerk.
“MORGEN” is de sterke en verrassende opvolger na haar succesvolle duetsingle “Ga jij vanavond met mij mee?”. Dit duet is alleen in Vlaanderen uitgebracht en stond daar wekenlang hoog genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en haalde zelfs de tweede plaats in de Vlaamse TOP 10 van MENT TV.
Nazomerse klanken zetten iedereen in beweging en zorgen ervoor dat iedereen weer positief naar de dag van morgen kijkt, immers: “Morgen wordt het allemaal beter!”

Bekijk hier de videoclip : Jose Sep - Morgen

Meer informatie : www.josesep.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren