drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single The Nelson Twinz : Be Together !

The Nelson Twinz zijn Tachena en Seantelle Nelson. Een Nederlandse tweeling van Surinaamse afkomst. Muziek is hun met de paplepel ingegoten. Vader is een bekende Surinaamse producer, trombonist/trompettist en hun moeder die zangeres is, heeft in de jaren 90 deel uitgemaakt van de euro dance -act The Sonic Surfers. Tachena is verliefd geraakt op de gitaar, Seantelle op de keyboard.

Opgewekt en zeer vriendelijk zijn deze dames die als doel hebben een glimlach te toveren op de gezichten van iedereen met wie zij in aanraking komen. hun vorige single,"2 Dollar 50", deed het prima op heel wat radiostations in zowel België als Nederland (RTV Vlaardingen, Radio Mol, Stadsradio Vlaanderen,Team FM,LDM New York,en vele andere). Die plaat werd in London opgenomen, maar voor ‘Be Together’ kwamen ze gewoon naar België.Topproducer Serge Ramaekers bleek de ‘perfect match’ voor de opname van deze song en de eerste reacties zijn unaniem lovend.  

Bekijk hier de videoclip : The Nelson Twinz - Be Together

Meer informatie : Facebook The Nelson Twinz

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren