drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Sabien Tiels : Wildste Ritme !

18 weken in de Ultratop Vlaamse Top 50 (en counting), waarbij ze vorige week nog terug steeg naar plaats 7.Da’s een mooi resultaat voor de zomerhit ‘DANS’ van Sabien Tiels.
Maar jammer genoeg was deze nieuwste single nog niet klaar toen er moest gekozen worden welke single de zomersingle van Sabien zou zijn, want ‘WILDSTE RITME’ is zo mogelijk nog sterker als song, als meezinger, als oorworm, … Helpt u hem mee ontdekken voor uw luisteraars?
Het is een titel uit het schitterende 8e studio album van Sabien: LICHT en op die CD staan nog meer singles, die u al kent of misschien nog zal leren kennen later dit jaar. Ook in Nederland wordt enthousiast gereageerd op het nieuwe album van Sabien, met interviews bij o.m. Hijlco Span (NPO 5), Kick van de Vooren, Wil Van DelZ, … en vele anderen. Playlist was er bij o.a. RTV Oost, RTV Katwijk, BEST, RTV Ijsselmond en tientallen andere radiostations.
‘Wildste ritme’ werd samen geschreven met Engelsman Paul Drew, die ook instond voor de productie van zowel ‘Dans’ als deze nieuwe single, als meerdere titels op het album ‘LICHT’. ‘Wildste ritme’ wordt een nieuw hoofdstuk in de saga van een waarlijk herrezen Sabien Tiels.

Meer informatie :  www.sabientiels.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren