drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Dj Mentwitt : Selfienaise

Tegenwoordig maakt iedereen die op stap gaat een “selfie”. Een fotootje, natuurlijk van jezelf. Meestal samen met vrienden en vriendinnen. Niks leukers dan een shotje tijdens een gezellig feest of een avondje uit in het café.
Een hoogtepunt op elk feest is natuurlijk het moment waarop iedereen de polonaise gaat lopen. DJ Mentwitt komt nu met een plaat waarop het mogelijk is op de polonaise te doen en waarin een aantal momenten zijn gecreëerd waarop iedereen tegelijkertijd een selfie maakt.
Daarom de titel “Sefienaise”.


DJ mentwitt is een jonge, zeer talentvolle DJ die overal in het land met veel succes optreedt. Hij is afkomstig uit het Noord-Hollandse Uitgeest. Mentwitt raakte al op de basisschool besmet met “feest-virus”en hij probeert daar de rest van het land ook mee te besmetten.
Selfienaise is geschreven door Fokko Dam en Arie Kuipers en werd opgenomen en geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio te Witmarsum.


Bekijk hier de videoclip : Dj Mentwitt - Selfienaise

Meer informatie : www.feestdjmentwitt.com

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren