drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek Team FM - Muziek
Deze nieuwe single van de band The Good Life Generation is weer een andere muziekstijl en gaat over 2 mensen die elkaar leuk vinden maar er gebeurd maar niks.
Als 2 mensen elkaar leuk vinden waar is het wachten dan op.
Deze heeft als titel : ''What Are You Waiting For''
Deze country song kwam tot stand omdat Dirk als kleine jongen met zijn vader al veel reisde met de trein, en nu zelf ook weer veel reist met de trein. Onderweg in de trein schreef hij dit nummer en zong dit voor zijn mede reizigers die heel enthousiast waren en bijna vergaten uit te stappen.
I"m riding on a happy train is een heerlijk country nummer met een echt verhaal !!.
Mary-Jo richte 10 jaar geleden in Sachsen-Anhalt (Duitsland) de Band ''Mary-Jo und Band'' op, maar na het 10 jarige bestaan in Augustus 2016 besloten Mary-Jo en haar bandleden de naam van de band in ''Nicht-Geklaut'' te veranderen. 
Deze week is de volgende single van Leroy en DeWitten uitgebracht: Mooie Dag !! Na een aantal dagen van muziek opnames in de Sound Vision Studio van George Konings in Arnhem volgt het mixen van dit zomerse liefdesliedje in de bekende DeWitten sound. En dan is het weer zover, ook een clip opnemen, want dat vinden de fans belangrijk. Dus met Vincent Bodt weer aan het werk. Ontzettend leuk om te doen.
Pagina 1 van 71

Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM vanuit je eigen studio op de radio. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen muziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij een groot muziekliefhebber? En wil je jouw programma aan een groter publiek…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..