drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek Martin Sterken wil in contact blijven met publiek
Colinda - met haar nieuwe single “Adios, tot ziens. de groeten” (De nieuwe single van Colinda getiteld ‘Adios, tot ziens, de groeten’ zal de komende tijd weer veelvuldig te horen zijn bij de Nederlandstalige radiostations.
Het is de eerste keer dat Colinda gebruik maakt

Nieuwe single Johnny Bolk

februari 14, 2017
Nieuwe single Johnny Bolk. ALMELO – Nieuwe single ‘Moet dat nou’ van Johnny Bolk. Het nummer gaat over brokkenpiloten. Bolk is nauw verbonden met de transport en daardoor de aangewezen persoon om hier een single bij te maken.
Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren.
Dirk & Dennis zijn beide twee ras artiesten die afzonderlijk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben.
Pagina 1 van 67

Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM vanuit je eigen studio op de radio. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen muziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij een groot muziekliefhebber? En wil je jouw programma aan een groter publiek…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..